DIGITAAL DRUKWERK
Brochures
Brochures drukken in alle soorten en formaten. Geniet, gelijmd, genaaid, mini of voorzien van een metalen wire-o spiraal. Voor een extra luxe uitstraling kunnen we de omslag van de brochure voorzien van mat- of glanslaminaat. Of het nu gaat om 10 of 1.000 brochures, wij drukken het allemaal. De full colour brochures kunnen we op verschillende manieren afwerken en op diverse papiersoorten bedrukken.
• Omslag dubbelzijdig in full colour bedrukt
• Omslag en binnenwerk op dezelfde papiersoort gedrukt
• De rugdikte berekenen we automatisch
Gelijmd printen
Gelijmde brochures, ook wel garenloze brochures genoemd, kunnen we al vanaf 10 stuks printen. Door gebruik te maken van sterke PUR lijm kunnen we de binnenpagina's in de omslag vastlijmen. Op die manier is het loslaten van de pagina's zo goed als verleden tijd. Bij Kopie Deleye kan je voordelig brochures, magazines, catalogi, clubbaden en jaarverslagen printen in de beste kwaliteit en met de snelste levertijd.
• Omslag dubbelzijdig in full colour bedrukt
• Omslag en binnenwerk op dezelfde papiersoort gedrukt
• De rugdikte berekenen we automatisch
Geniet printen
Geniete brochures werken we af met 2 of 4 nieten. Als je snel je brochure of magazine in handen wil hebben is dit een ideale keuze. Ook is de prijs heel scherp. Daarnaast is het ook mogelijk om je brochure af te werken met oognieten. Zo kunnen we de brochure opbergen in een ringband.
• Prachtig als clubblad, tijdschrift, periodiek of maandblad
Wire-o brochures
De wire-o brochures werken we af met zilveren metalen wire-o. Door de wire-o kan je de pagina's gemakkelijk omslaan, zo voorkomen we dat de brochure zomaar dichtvalt. Kies uit meerdere formaten en papiersoorten. Voor een luxe uitstraling kunnen we de omslag voorzien van glans, mat of krasvast laminaat. Als extra optie kunnen we de wire-o brochures afwerken met een transparant voor- en achterblad voor extra bescherming.
• Brochure valt niet dicht
• Verschillende kleuren van ringen mogelijk
Planafdrukken
Kopie Deleye specialiseert zich al jarenlang in kwaliteitsvolle prints op groot formaat, zowel in zwart-wit als kleur. Wij bieden solide printdiensten voor iedereen – van studenten tot architecten, ondernemingen en aannemers. Wil je de foto's van je product op groot formaat laten printen? Dat kan op verschillende soorten papier. Of zoek je een betrouwbare printservice voor grondplannen of affiches op groot formaat? Kom langs en we bespreken de beste optie voor je planafdruk.
• Snelste levertijd van 1 werkdag
Posters
Posters drukken op A1, A2 of A0 formaat. Kies uit verschillende papiersoorten zodat we een perfecte look & feel hebben. Ideaal om je product te promoten.
• Snelste levertijd van 1 werkdag
Eindwerk studenten
Het is één van onze specialisteiten om eindwerken, thesissen, GIP's, scripties en masterproeven te printen en in te binden. Elke student wil een eindwerk afgeven waar hij of zij trots op kan zijn. Zowel inhoud als afwerking moeten van hoogstaande kwaliteit zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kan ons team studenten topkwaliteit garanderen. Onze professionele machines zorgen gegarandeerd voor een perfect resultaat. Om alle garanties te kunnen bieden op een perfect eindresultaat hebben we het document nodig in een PDF.
• Snelste levertijd van 1 werkdag
We kunnen je brieven, kaarten, uitnodigingen, folders digitaal printen en rechtstreeks personaliseren vanuit het excel-bestand. Naast papier kunnen we ook karton bedrukken tot 400gr.


Gepersonaliseerd drukwerk