ONS VERHAAL
1982
FOTOCOPY DELEYE
Ons verhaal begon met een authentieke snoepwinkel tussen de scholen in het centrum van Roeselare. Vanaf het begin konden de studenten bij ons terecht voor een fotokopie. Al snel verdween het eerste snoeprek voor een eerste en een tweede fotokopiemachine.
1983
FOTOCOPY SNELDRUK DELEYE
Aangezien de vraag zo groot was naar grotere oplagen hebben we een eerste offset pers aangekocht. Kopie Deleye was de eerste in Vlaanderen die direct-to-plate kon printen. Dit betekent dat we rechtstreeks van de computer konden drukken. Ondertussen werden een tweede en derde pand ingenomen naast de eerste locatie.
1995
OVERNAME DRUKWINKEL ROOSE
Om onze groei te kunnen realiseren hebben we kans gekregen om de zaak van Dhr en Mevr. Roose over te nemen op de Botermarkt te Roeselare.
2003
EERSTE DIGITALE PRINTERS
In 2003 hebben we de overstap gemaakt van het analoge naar het digitale tijdperk, zowel in kleur als in zwart-wit. We deden dit in samenwerking met CANON en XEROX.
2006
NIEUWBOUW
Tot dan realiseerden we ons drukwerk op 4 verschillende locaties. Om efficiƫnter te kunnen werken, besloten we om onze diensten te centraliseren en verhuisden we naar een nieuwbouw-pand op het Polenplein in Roeselare. Dit is nog altijd onze huidige stek.